Auto Rijles

Bij onze Rijschool rijden wij met twee auto’s t.w. Suzuki Vitara schakel en de Suzuki S-Cross als automaat, je kan kiezen of je in Eindhoven of in den Bosch wilt rijden.


 

Onze auto’s zijn geheel rookvrij, zowel de instructeur als de leerling roken niet in de auto, dat is niet fijn en ook niet erg hygiënisch.

Deze nieuwe auto's zijn uitgerust met een vast navigatiesysteem, zodat je daar ook mee leert werken.Doordat iedereen gelijke normen en waarden heeft rijden jullie ook allemaal alleen, dus gewoon lekker privé-les.

 

Je kan kiezen bij ons welke opleiding je volgt of de regulaire of RIS – methode of eventueel een versnelde of spoed-cursus.

 

Wanneer je kiest voor de RIS-methode kijk dan even verder op de web-site naar de uitleg over de RIS.

 

De regulaire-opleiding is 1 a 2 maal per week rijden, daarna een tussentijdse toets en vervolgens het definitieve examen.

 

Een spoed-opleiding is ook mogelijk, en dat wordt dan uitgevoerd met uitzondering

van de zondag in blokken van twee uur per dag op variabele tijdstippen.

 

Afhankelijk van de afspraken over het aantal uren, kunnen wij diverse mogelijkheden aanbieden, t.w. lessen van 1 uur, 1,5 uur of 2 en eventueel 3 uur per keer.

 

Als je besluit een versnelde of spoed-opleiding te volgen wees verstandig en meld je bijtijds aan in verband met het indelen in de les-auto’s

Rijles in een automaat is mogelijk.